NIEUWS

Woensdag, 17 april 2019

“PSW WERK”

Stichting Brein Trein voor jongeren

Het thema:” PSW WERK” staat op 17 april a.s. van 19.30 tot 21.30 uur centraal tijdens de bijeenkomst van Stichting Brein Trein in Talent House, Diepstraat 3C in Echt. Stichting Brein Trein is een trefpunt voor mensen van 18 tot 45 jaar met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Op 17 april a.s. zal Jacqueline Roovers samen met jobcoach Marc Janssen een presentatie verzorgen.
Joost van de Heuvel en Jasper van Deuren zullen samen met Marc vertellen over hun ervaringen en hun bevindingen op de werkplek.
PSW werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden en het behouden van een baan.
Zijn onderzoeken wensen, talenten en mogelijkheden en proberen met een gerichte begeleiding en training te komen tot een goede match tussen cliënt en werkplek.
Door gebruik te maken van hun participatieladder kunnen ze aangeven welke mate van zelfstandigheid aanwezig is en kunnen ze heel gericht stappen zetten en cliënten laten groeien in hun ontwikkeling.
Op woensdag 17 april a.s. hebben we PSW Werk weer uitgenodigd om verder te gaan op de rol van jobcoach. Wat doet een jobcoach, wat heeft een bedrijf nodig en hoe zit het met indicaties en financiering t.b.v. begeleiding op de werkvloer?
Kortom een boeiende avond waar aan gesprekstof geen gebrek zal zijn.
U bent van Harte Welkom op deze avond.

Klankschalen, 27 maart 2019

Het thema: “Klankschalen” staat op 27 maart a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur centraal tijdens de bijeenkomst van Stichting Brein Trein in Talent House, Diepstraat 3c in Echt.
Jacques van der Weide zal jullie verrassen met de magische klanken van bergkristallen klankschalen, koshi Chimes gongs en zang. Hij zal jullie meenemen met esoterische tonen die je de gedachtekracht laat zweven en je hersenen ontspannen.
Alles is trilling. Masaru Emoto: de pseudowetenschap van ijskristallen. Zuivere trilling ervaren en deze laten resoneren in je lichaam is helend. Het wordt veel gebruikt bij ceremonies bij sound healingers en sjamanen. De relatie tussen kwantumfysica en materialisatie van je wensen. Kortom een boeiende avond waar aan gesprekstof geen gebrek zal zijn. U bent van harte welkom op deze avond